«Στον προϋπολογισμό της Ρωσίας δεν περιλαμβάνονται σχέδια για βοήθεια στην Ελλάδα»

«Στον προϋπολογισμό της Ρωσίας δεν περιλαμβάνονται σχέδια για βοήθεια στην Ελλάδα» Facebook Twitter
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αντόν Σιλουάνοφ.
2

Ο προϋπολογισμός της Ρωσίας δεν περιλαμβάνει σχέδια για προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Αντόν Σιλουάνοφ.

«Αυτό δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό μας», είπε συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ρωσία σχεδιάζει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να πραγματοποιήσει συνομιλίες για την αναδιάρθρωση του χρέους της Ουκρανίας. «Δεν διεξάγουμε συνομιλίες και δεν σχεδιάζουμε να διεξαγάγουμε», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε χθες το Κρεμλίνο,  ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια