Μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο του Ντουμπάι

Μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο του Ντουμπάι Facebook Twitter
0

Το χρηματιστήριο του Ντουμπάι δοκιμάζεται σκληρά τον τελευταίο μήνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει το 20% της αξίας του.

Σήμερα η συνεδρίαση έκλεισε με -6%.

Η άσχημη τροπή επιδεινώθηκε μετά τα νέα για προβλήματα και απολύσεις στην Αrabtec, τη μεγαλύτερη εισηγμένη κατασκευαστική εταιρεία των Ηνωμένων Εμιράτων. Η τιμή της μετοχής της κατασκευαστικής εταιρείας υποχώρησε 9,8% παρασύροντας και ολόκληρη την αγορά.

Ο κατασκευαστικός όμιλος δήλωσε πάντως σήμερα ότι δεν έχει πρόθεση να βγει από το χρηματιστήριο και έχει προβεί σε περιορισμένες απολύσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM