Αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα μέσα στον Οκτώβριο κατά 1,1 δισ. ευρώ

Αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα μέσα στον Οκτώβριο κατά 1,1 δισ. ευρώ Facebook Twitter
0

Αύξηση 1,1 δισ. σημείωσαν τον Οκτώβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς το δημόσιο. Ετσι το σύνολο των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών από τις αρχές του έτους ανήλθε σε 7,284 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών τον Οκτώβριο - αν υπολογιστούν και τα χρέη πριν την 31.12.2012, ανήλθε σε 60,65 δισ. ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, εντείνει τις προσπάθειες είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών με ηλεκτρονικά μηνύματα, προειδοποιήσεις και κατασχέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM