3 νέες υπηρεσίες της ΔΕΗ για καλύτερη εξυπηρέτηση και ψηφιακά

3 νέες υπηρεσίες της ΔΕΗ για καλύτερη εξυπηρέτηση και ψηφιακά Facebook Twitter
0

Με επίκεντρο τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης, ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ έχει ξεκινήσει δυναμικά, με νέα καινοτόμα προϊόντα, ψηφιακές υπηρεσίες και υποδομές, που μειώνουν τον χρόνο αναμονής και διευκολύνουν την εξυπηρέτηση από απόσταση.


Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, αρμόδιος για θέματα Εμπορίας, κ. Γιώργος Καρακούσης δήλωσε: «Η ΔΕΗ συνεχίζει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού της Εμπορίας της εγκαινιάζοντας τρεις νέες υπηρεσίες, που στόχο έχουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο ενισχύσαμε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και εντάξαμε σε αυτά σύγχρονες υπηρεσίες, όπως οι τηλεφωνικές πληρωμές, το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, η εξυπηρέτηση μέσω Facebook. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες, που θα μειώσουν τον χρόνο αναμονής των πελατών στα καταστήματα, θα διευκολύνουν την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και θα βελτιώσουν την εμπειρία τους, ενώ θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, στο πρότυπο των αντίστοιχων μεγάλων διεθνών παρόχων ενέργειας.»

Οι τρεις νέες υπηρεσίες

Νέο διευρυμένο ωράριο από τις 07:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ σε 3 εμβληματικά καταστήματα. Το νέο ωράριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ισχύει αρχικά, στην Αθήνα, στο μεγαλύτερο κατάστημα ΔΕΗ, στην Αριστείδου 5-7, στο νεότερο κατάστημα ΔΕΗ, στην Ομόνοια, Αγίου Κωνσταντίνου 11 και στο μεγαλύτερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή 136. Αξίζει να σημειωθεί πως, ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το απογευματινό ωράριο εξυπηρέτησε έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών.


Ηλεκτρονικό και τηλεφωνικό ραντεβού

Τη Δευτέρα 15.06.2020, η ΔΕΗ εγκαινίασε την εφαρμογή Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα τρία παραπάνω καταστήματα ΔΕΗ που υποστηρίζουν την υπηρεσία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να κλείσουν ραντεβού και να επισκεφθούν το κατάστημα που επιθυμούν, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τις 08:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ., χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις. Το ραντεβού προγραμματίζεται ηλεκτρονικά στο dei.gr ή τηλεφωνικά μέσω του 11770. Επιπλέον, ο καταναλωτής έχει την επιλογή να ακυρώσει το ραντεβού του, με τον ίδιο τρόπο. Τότε, το ραντεβού είναι αμέσως διαθέσιμο για τον επόμενο καταναλωτή.


«Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕΗ» με άμεσες απαντήσεις

Η νέα εφαρμογή που έχει λανσάρει η ΔΕΗ, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία. Είναι διαθέσιμη στο messenger στο ΔΕΗ Chatbot και στο dei.gr και απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των καταναλωτών. Αρκεί κανείς να πληκτρολογήσει το μήνυμά του και θα λάβει ενημέρωση την ίδια στιγμή.


Η ΔΕΗ αλλάζει και καλωσορίζει τους καταναλωτές στη νέα αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης και στη νέα της εποχή.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τράπεζες ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο κύμα μαζικών απολύσεων των τελευταίων ετών - «Θα είναι άγριο»

Οικονομία / Οι τράπεζες ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο κύμα μαζικών απολύσεων των τελευταίων ετών - «Θα είναι άγριο»

Τράπεζες, μεταξύ αυτών οι Credit Suisse, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Bank of New York Mellon, έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, με συνολικά τουλάχιστον 15.000 απολύσεις τους τελευταίους μήνες.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ