Σήμερα η καταβολή επιδομάτων και παροχών από τον ΟΠΕΚΑ

Σήμερα η καταβολή επιδομάτων και παροχών από τον ΟΠΕΚΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου, καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επιδόματα και παροχές. 

Σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη ανακοινώση ο ΟΠΕΚΑ, σήμερα πληρώνονται: Είδομα γέννησης, προνοιακά, αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών. 

Διευκρινίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος γέννησης αφορά τους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31-3-2020. Για το επίδομα παιδιού, η δεύτερη δόση θα καταβληθεί στις 29 Μαΐου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των επιδομάτων, παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΑ, θα πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα. 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM