«Έπεσε» -και πάλι- το Facebook

«Έπεσε» -και πάλι- το Facebook Facebook Twitter
0

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται εδώ και περίπου μία ώρα η δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς χρήστες του Facebook απ' όλο τον κόσμο αναφέρουν την αδυναμία τους να δημοσιεύσουν, να δουν δημοσιεύσεις ενημερωτικών ιστοσελίδων ή ακόμη και να πραγματοποιήσουν είσοδο στα αγαπημένα τους γκρουπ.

«Έπεσε» -και πάλι- το Facebook Facebook Twitter
 

Μέχρι στιγμής χρήστες απ' όλον τον κόσμο αναφέρουν στο Twitter και σε όσα ακόμη social media διαθέτουν ότι κάθε φορά που επιχειρούν να δημοσιεύσουν κάτι, βγαίνει κάποιο από τα εικονιζόμενα μηνύματα που ενημερώνουν ότι το "Facebook βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης του δικτύου και ότι η λειτουργία του θα επιστρέψει μέσα σε λίγα λεπτά". 

«Έπεσε» -και πάλι- το Facebook Facebook Twitter

Ας σημειωθεί ότι δεν είχε υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση για εργασίες συντήρησης του δικτύου, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν ακριβώς έναν μήνα (3 Αυγούστου) και πάλι χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση των χρηστών για αλλαγές ή διακοπές λειτουργίας του δικτύου. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM