H Apple ανακοίνωσε πότε θα αποκαλύψει τα νέα iPhone

H Apple ανακοίνωσε πότε θα αποκαλύψει τα νέα iPhone Facebook Twitter
To σήμα της πρόσκλησης για το μεγάλο event των iPhone
0

Τέλος στα σενάρια και τις διαρροές. Είναι πλέον επίσημο! Η Apple ανακοίνωσε πως στις 12 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone.

Η Apple έστειλε σήμερα τις επίσημες προσκλήσεις για το ετήσιο event παρουσίασης που όλοι περιμένουν κάθε φθινόπωρο και ενώ φέτος αναμένεται να ανακοινώσει πολλά νέα iPhones, ενδεχομένως ένα νέο Apple Watch και ένα αναβαθμισμένο iPad Pro.

H παρουσίαση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Η πρόσκληση απεικονίζει έναν χάλκινο κύκλο, που θυμίζει το νέο Apple Park campus που άνοιξε πέρυσι, χωρίς να προσφέρει όμως άλλες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει ότι μπορεί να υπάρχουν τρία νέα iPhones, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένου iPhone X με οθόνη OLED 5,8 ιντσών. Λέγεται πως έρχεται και μια φθηνότερη έκδοση του iPhone X με μια οθόνη LCD 6,1 ιντσών.

Άλλες φήμες αναφέρουν επίσης ότι το φθηνότερο νέο iPhone μπορεί να κυκλοφορήσει σε σε μια ποικιλία από ασυνήθιστα χρώματα.

Όλα τα τηλέφωνα θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν το σύστημα ξεκλειδώματος Face ID της Apple, σύμφωνα με τις διαρροές.

Η Apple έχει επίσης αναφέρει ότι σχεδιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις για το MacBook Air και το Mac mini αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτές θα κάνουν το ντεμπούτο τους τώρα. Το νέο MacBook Air θα είναι φθηνότερο και διαθέτει λεπτότερα πλαίσια και οθόνη Retina.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται νέο μπαράζ διαρροών, αλλά οι περισσότεροι φανς μάλλον θα αναμένουν την χαρά και την έκπληξη της επίσημης παρουσίασης.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM