Μετά την περιπετειώδη εμφάνισή της στην Σερβία, για την οποία γράφει  εδώ ο Άρης Δημοκίδης, η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου). Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της “η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία”.

Καθώς η Amy Winehouse, ακύρωσε την εμφάνιση της το Ejekt Festival προχώρησε στη μείωση της  τιμής του εισιτηρίου από 50 σε 40 Ευρώ.  Όσοι έχουν ήδη εισιτήρια θα μπορούν να πάρουν τη διαφορά των 10 ευρώ από τα ταμεία του Φεστιβάλ. Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθούν άμεσα ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο τηλ.  2109611118 ή να μπείτε στο www.detoxevents.gr

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr