Διαβάζω στην Huffington Post. Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις, συμφώνησαν τελικά ο δημιουργός Matthew Weiner και το κανάλι AMC να δώσουν παράταση ζωής (τριών ακόμα κύκλων) στον Donald Draper, τον γοητευτικό τυχοδιωκτικό αινιγματικό διαφημιστή της Madisson avenue των 60’s. Ορίστηκε έτσι και το τέλος της σειράς, κάτι που έκανε τον ηθοποιό John Hamm (Don Draper) να δηλώνει ανακουφισμένος: «Πιστεύω πως πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Όλα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν. Ήμουν φανατικός του The Office γιατί τελείωσε.»

 

Ολόκληρο το καστ έχει υπογράψει για ακόμα τουλάχιστον 2 κύκλους. Το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα, αλλά κανονίστηκε ο Hamm να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου. Το πρώτο επεισόδιο δεν αναμένεται νωρίτερα από τον Γενάρη του 2012.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί αφηγείται  πως παρευρέθηκε στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου και πως βρέθηκε να κάθεται πίσω από τον Donald Trump ενώ ο Obama από το βήμα την έλεγε χοντρά στον Trump.

 
ΥΓ.

Η σειρά είναι καταπληκτική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σεναριακά ζωγραφίζει την εποχή που έπαιρναν τα πάνω τους οι διαφημιστικές εταιρίες στην Νέα Υόρκη (δεκαετία 60). Από αισθητικής άποψης αριστούργημα. Αγγίζει τα όρια του Σκορτσέζε, εντελώς κινηματογραφικό. Οι χαρακτήρες του ένας κι ένας, ή μάλλον και μία, δύο, οι μοναδικές Τζόαν και Πέγκυ. Ο Ντον είναι απλά θεός, εκπτωτος άγγελος.... a king with no crown.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr