Σε 4K Ultra HD θα προβάλουν, για μία μόνο ημέρα, τα Village Cinemas το «Live Baby Live» των INXS, την συναυλία που έδωσε το συγκρότημα το 1991 στο Wembley, η οποία θεωρείται η καλύτερη της καριέρας τους.


Η προβολή είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου και θα γίνει ταυτόχρονα στα Village Cinemas του The Mall Athens, του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και στα Village Cinemas Ρέντη.


Το 1991 ήταν μία φανταστική χρονιά για τους INXS. Το album τους "X" ήταν στα charts για 8 μήνες και είχε γίνει ήδη πλατινένιο στην Αγγλία και διπλά πλατινένιο στην Αμερική. Έχοντας κερδίσει δύο Brit Awards οι INXS έσπαγαν τα ρεκόρ σε κάθε live τους και ήταν headliners στο Rock In Rio.


Ήταν όμως η 13η Ιουλίου του 1991 που τους οδήγησε τελικά στο πάνθεον της μουσικής. Η εμφάνισή τους στο Wembley μπροστά σε 73.791 fan έμεινε για πάντα στην ιστορία.


Είκοσι οχτώ χρόνια αργότερα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το live σε μια 4K Ultra HD προβολή στα Village Cinemas. Η συναυλία θα προβληθεί σε κινηματογραφικό widescreen και με εξαιρετικό Dolby Atmos ήχο που επιμελήθηκε ο Executive Music Producer Giles Martin στα θρυλικά Abbey Road studio.


Για τους επόμενους μήνες τα Village ετοιμάζουν αντίστοιχες προβολές συναυλιών από καλλιτέχνες όπως οι Depeche Mode, η Shakira και οι Slayer.

 

 

 

Info

27 Νοεμβρίου στις 20:30

Village Cinemas @ The Mall Athens

Village Cinemas @ Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

Village Cinemas Ρέντη

H προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο www.villagecinemas.gr στο app και στα ταμεία των Village Cinemas.