Στο τέλος της πρεμιέρας της ταινίας που αναμένεται να σπάσει κάθε εισπρακτικό ρεκόρ, οι πρωταγωνιστές της ανέβηκαν στη σκηνή για έναν συναισθηματικό απολογισμό της δεκαετούς συνεργασίας τους που έληξε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

 

Πολλοί από τους σταρ της ταινίας έβλεπαν την τελική εκδοχή για πρώτη φορά και έμοιαζαν εξίσου έκθαμβοι με το προσκεκλημένο κοινό που είχε γεμίσει το Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες για την παγκόσμια πρεμιέρα του "Avengers:Endgame".

 

Το προσκεκλημένο κοινό είχε γεμίσει το Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες για την παγκόσμια πρεμιέρα του "Avengers:Endgame".
Το προσκεκλημένο κοινό είχε γεμίσει το Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες για την παγκόσμια πρεμιέρα του "Avengers:Endgame".

 

Μετά το τέλος της προβολής ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή και πήραν διαδοχικά το μικρόφωνο.

 

Μαρκ Ράφαλο (Χουλκ): «Τι εκπληκτική περιπέτεια όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπώ όλους πολύ και είμαι περήφανος που υπήρξα μέρος αυτού του μοναδικού, φανταστικού τριπ μαζί σας».

 

Κρις Έβανς (Κάπταιν Αμέρικα): «Ήταν τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και τα λόγια δεν με βοηθάνε να το περιγράψω. Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι σήμερα ανάμεσα στο κοινό της αίθουσας αλλά είναι κι εδώ πάνω μαζί μου. Η σχέση μας υπερβαίνει κατά πολύ μια επαγγελματική συνεργασία. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ σήμερα έκλαψα έξι φορές τουλάχιστον».

 

Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Πολ Ραντ
Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Πολ Ραντ

 

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man): «Ξέρω ότι όλοι έχετε να πάτε σε διάφορα πάρτι οπότε θέλω μόνο να πω ότι σας αγαπώ επί τρεις χιλιάδες!»

 

Σκάρλετ Γιόχανσον (Μαύρη Χήρα): «Δεν ξέρω τι να πω, τα συναισθήματα με πνίγουν. Σας ευγνωμονώ για τα δέκα τελευταία χρόνια που μου άλλαξαν τη ζωή».

 

Κρις Χέμσγουορθ (Θορ): «Όλα τα ωραία τα πρόλαβαν οι προηγούμενοι! Να πω μόνο ότι λατρεύω όλο αυτό το καστ. Αυτή η συνεργασία άλλαξε τη ζωή όλων μας. Να τονίσω επίσης ότι εγώ έκλαψα πάνω από έξι φορές, Κρις (γέλια)».

 

Με στοιχεία από το Entertainment Weekly