10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Το πρώτο ανοιξιάτικο πάρτι των BananaBoys έρχεται στο Booze Cooperativa.
0

The Schenkens Birthday

Το επιτυχημένο πάρτι γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα 12ωρο rave και καλεσμένο τον Jacob Meehan, resident DJ και διευθυντής προγράμματος στο γνωστό μηνιαίο πάρτι Buttons του Βερολίνου, και τον Father Figure. Μαζί τους, ο Figkott.
12/4, Russian Disco Meteorit, Νίκης 11, 22:00

BananaFlower

Το πρώτο ανοιξιάτικο πάρτι των BananaBoys έρχεται στο Booze Cooperativa. Κόσμος που χορεύει, φλερτ, αγόρια και κορίτσια, ιδρώτας και χορευτική μουσική, όλα συνοδεία μπανάνας.
13/4, Booze Cooperativa, Kολοκοτρώνη 57, 23:00, Είσοδος ελεύθερη

Latraac Spring/Summer Opening Party with Jay Glass Dubs

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Latraac


Ο Δημήτρης Παπαδάτος, το όνομα πίσω από τα μουσικά πρότζεκτ KU, The Hydra και Jay Glass Dubs, είναι συνθέτης, μουσικός και sound artist με έδρα την Αθήνα. Ως Jay Glass Dubs, επικεντρώνεται στη dub μουσική σαν πραγματιστική άσκηση, απογυμνώνοντας τα συνθετικά στοιχεία της φόρμας του είδους στα απολύτως βασικά: τύμπανο / μπάσο / φωνή / εφέ.

Έχει στο ενεργητικό του κυκλοφορίες (σε βινύλιο, κασέτα ή ψηφιακή μορφή) για εταιρείες όπως οι Bokeh Versions, Seagrave και The Tapeworm, πολλές live εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας και τακτική παρουσία με broadcasts και mixtapes σε διεθνείς ραδιοσταθμούς όπως NTS radio, dublab και Resonance FM.
12/4, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος ελεύθερη

Analogue

Οι ιδιοκτήτες και resident djs της δισκογραφικής Analogue, σε ένα all nighter στο gig space του six dogs.
12/4, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 24:00, εισ.: 5 ευρώ

DJ Boring

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
DJ Boring


Το Add, το νεοσύστατο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει φέτος στις 25 Μαΐου σε μια συνεργασία του six d.o.g.s με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Μετά το μεγάλο Pre-Add event με την Amelie Lens, σειρά έχει ο lo-fi house παραγωγός DJ Boring.


Με έδρα του το Λονδίνο, ο ταλαντούχος Αυστραλός έγινε ευρύτερα γνωστός με το πολύ επιτυχημένο «Winona» το 2016. Μαζί του οι Mr. Roussos, Fragk & Gi και Artemhs.
13/4, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 24:00, εισ.: 8 ευρώ

Street Outdoors

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Street Outdoors


Οι Street Outdoors διοργανώνουν ένα street party που θα κρατήσει από τις 5 το απόγευμα έως τις 4 τα ξημερώματα. Τη μουσική θα διαλέγουν παλιοί αλλά και νέοι DJs της πόλης, όπως ο Akylla, ο BODJ και η Iro.
14/4, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, 17:00, είσοδος ελεύθερη

Express Skopelitis

Το Express Skopelitis ερχόμενο από τις Μικρές Κυκλάδες φέρνει μαζί του αγαιοπελαγίτικη disco, κυκλαδική house και δονουσιώτικο balearic.
12/4, Cantina Social, Λεωκορίου 8, Ψυρρή, 22:00

Curses/ Djedjotronic

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Djedjotronic


Tο Emerge, μια σειρά από events γύρω από την ηλεκτρονική μουσική, ξεκίνα την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στο Temple με τον Curses (live) και τον Djedjotronic που έρχονται για πρώτη φορά και οι δύο στην Αθήνα. Στο warm up θα είναι ο No.Chris, ενώ το closing ανήκει στην K.atou.
12/4, Temple Athens, Ιάκχου 17, 01:00, εισ.: 15-18 ευρώ

Strap-on Unicorns Present: Supernature

Οι Strap-on Unicorns υποδέχονται την άνοιξη με electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave και r&b μουσικές επιλογές και drag show από τους: Cука De La Bлять, Dismirage και Λάλα Κωλοπή.
12/4, Second Skin, Δαμοκλέους 8, 23:00

A10

Η νεοσύστατη Techno ομάδα A10 επανέρχεται στο Steam Athens και την Παρασκευή 12 Απριλίου και παρουσιάζει τον George Apergis ιδιοκτήτη της Modular Expansion με παρουσίες στα πιο γνωστά club του Βερολίνου όπως στα Berghain, Tresor, Sisyphos και Suicide Circus καθώς και τoν Christian Cambas, γνωστό για τις εκρηκτικές εμφανίσεις του. Μαζί τους, το ανερχόμενο νεανικό techno duo residents των Cosmonauts Athens, Saniter & Theremin.
12/4, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 24:00, εισ.: 5 ευρώ

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.