Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, χορό, τέχνες, αθλητισμό και πολλά άλλα σε ένα ακόμα Summer Nostos Festival, ένα πρόγραμμα οκτώ ημερών (23- 30 Ιουνίου) με ελεύθερη είσοδο, το οποίο φέτος θα συγκεντρώνει περισσότερους από 700 καλλιτέχνες.

 

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι: Andrew Bird, Neneh Cherry, Low, Local Natives, Brian Eno με την εικαστική εγκατάσταση 77 Million Paintings, Akram Khan Company, Balthazar, Lisa Hannigan & stargaze, Rita Wilson, Soap & Skin, Nakhane, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Μαρτσάκης & Αντώνης Φωνιαδάκης, Vertigo Dance Company, Mαρίνα Σάττι, Victoria Thierrée Chaplin & Aurelia Thierrée, και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και συντελεστές.

 

Ξεχωριστή θέση στο φετινό πρόγραμμα έχει η παρουσίαση της Artworks: με κεντρική δραστηριότητα το «Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», 60 νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε διάφορους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Δεν απουσιάζει ο νυχτερινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Η ολοκλήρωσή του θα σημάνει το ξεκίνημα των καθιερωμένων πυροτεχνημάτων που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

 

Andrew Bird
Andrew Bird

 

Στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival θα πραγματοποιηθεί επίσης το 8ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ με τον τίτλο [Untitled] και η 2η Ημερίδα του SNF Agora Institute, στα οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο.

 

Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την επέτειο των 15 χρόνων από τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στο Euro 2004 και το SNFestival συμμετέχει στους εορτασμούς μαζί με τη θρυλική ομάδα των πρωταθλητών της Ευρώπης και με πολλά ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο!) happenings.

 

Δείτε αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Nostos Festival 2019 εδώ.

 

Info
Summer Nostos Festival
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
23 – 30 Ιουνίου 2019
Είσοδος ελεύθερη