Κλείνοντας 10 χρόνια λειτουργίας το, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin και δύο Χρυσούς Σκούφους, Funky Gourmet μόλις ανακοίνωσε την μετακίνηση του στον χώρο του Hilton Αθηνών.


Το εστιατόριο του Κεραμεικού θα λειτουργήσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου και έπειτα θα παραμείνει κλειστό για έναν χρόνο, όσο θα διαρκέσει η προετοιμασία για την μεταφορά του και την προετοιμασία του νέου του μενού.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του Funky Gourmet:

 

«Το Funky Gourmet γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας με καλεσμένους από όλο τον κόσμο, 2 Αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους!

 

Για να σας ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποστήριξη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζουμε μια έκπληξη! Ένα νέο σπίτι για το Funky Gourmet, με οικοδεσπότες τους νέους μας εκλεκτούς συνεργάτες, την Ιονική Ξενοδοχεικαί Επιχειρήσεις Α.Ε. ιδιοκτήτρια εταιρία του ξενοδοχείου το οποίο τώρα διαχειρίζεται η Hilton.

 

Η νέα σύνθεση του Funky Gourmet με κοινή φιλοσοφία την υψηλή αισθητική στη γεύση και στη φιλοξενία, ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο βγαλμένο μέσα από την εμπειρία των 10 ετών λειτουργίας του, σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας, το Hilton Αθηνών!

 

Το εστιατόριο του Κεραμεικού θα λειτουργήσει με τη μορφή που το ξέρετε και το αγαπήσατε μέχρι και το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019! Το Funky Gourmet θα παραμείνει κλειστό ως εστιατόριο για το 2019 ενώ ο χώρος του Κεραμεικού θα λειτουργήσει ως εργαστήριο για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου, ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε νέα γαστρονομικά ύψη.

 

Σε αυτό το διάστημα θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες Private Cheffing και να φιλοξενούμε Private Cheffing Events στον χώρο του εστιατορίου, στον Κεραμεικό, ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον pop-up στο εστιατόριο Ikarus, στην Αυστρία, το Νοέμβριο του 2019.


Το νέο μας εστιατόριο στην καρδιά της πόλης αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2020. Μείνετε συντονισμένοι!


H ομάδα του Funky Gourmet».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr