Εμφανίστηκαν και πάλι οι «φιλάνθρωπες κυρίες της Βαρβακείου»

Εμφανίστηκαν και πάλι οι «φιλάνθρωπες κυρίες της Βαρβακείου» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
3

Την εμφάνισή τους φέρεται να έκαναν και πάλι στη Βαρβάκειο αγορά οι μυστηριώδεις κυρίες οι οποίες εμφανίζονται σε κάθε εορταστική περίοδο ττα τελευταία χρόνια και πληρώνουν για τα κρέατα πολιτών.

Σύμφωνα με όσα είπαν άτομα από τη Βαρβάκειο οι κυρίες εμφανίστηκαν για μία περίπου ώρα στην αγορά για να πληρώσουν τα ψώνια πολιτών, διάστημα στο οποίο σχηματίστηκαν ουρές, κυρίως από ηλικιωμένους και απόρους.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Αθήνα / Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Η αναβάθμιση του Σταθμού Λαρίσης βρίσκεται εν εξελίξει, η αξιοποίηση του Σταθμού Πελοποννήσου παραμένει αναπάντητο ερώτημα, και η πόλη μας περιμένει ακόμα τον σύγχρονο, ασφαλή, και προσβάσιμο σιδηροδρομικό σταθμό που της αξίζει.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Δείτε τις αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην Πλατεία Κολωνακίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Πλατεία Κολωνακίου: Οι αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην ανασκαφή

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, Έλενα Κουντούρη, περιγράφει τις λεπτομέρειες της ανασκαφικής έρευνας που διενεργήθηκε στην πλατεία Κολωνακίου για τη γραμμή 4 του μετρό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Ναι.. και ηταν ολες ξανθες,διμετρες προκλητικα ντυμενες...Και προπαντων διψασμενες για σεξ ! Ηταν βεβαια σε συγχυση γιατι δεν ξεραν ποιον κρεατεμπορα να πρωτοδιαλεξουν!Ορια στη φαντασια και τσιγκουνιες ; Βρε δωστε του να καταλαβει...
Ποσο αισθητικα ομορφη η φωτο με το κρεμασμενο κεφαλι ζωου σε πρωτο πλανο! #not Οσο για τις κυριες, δεν ηξερα οτι συνεχιζονται οι αστικοι μυθοι και στον 21ο αιωνα!!!
Και όλως παραδόξως ούτε μια φωτογραφία ξανά λες και είμαστε στην εποχή των σπηλαίων, όχι στην εποχή που όλοι έχουν το smartphone ανά χείρας...ανεξήγητο φαινόμενο σαν τα ούφο που τα πιστεύουν.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ