ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2019 | 23:09

Tα εχω κανει χαλια..

Μονος, με προβληματα υγειας, και καταθλιψη...Κανω ηδη ψυχοθεραπεια, αλλα δεν βοηθα. Και να αλλαξω δεν ειναι ευκολο, γιατι εδω ειναι πανακριβοι.Και το καλυτερο; Μενω και με την πρωην μου, μεχρι να βρω κατι αλλο.Μου χει φυγει καθε ενεργητικοτητα, και νιωθω τοση μοναξια...Τα χω κανει ΧΑΛΙΑ ΟΜΩΣ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οκ, όταν όλα είναι χάλια, υπάρχει μια ασφάλεια ότι δεν γίνονται χειρότερα. Πάρε δυο ανάσες και ξεκίνα να κάνεις μικρά μικρά βήματα. Μπορείς να φύγεις από το σπίτι που μένεις με την πρώην σου; Είναι μια κατάσταση ψυχοφθόρα, χρειάζεται να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Να είσαι μονος σου ή με δικούς σου ανθρώπους όχι με έναν άνθρωπο που πλέον έχουν χωρίσει οι δρόμοι σας. Η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο και υπομονή για να δεις αποτελέσματα, δεν θα αλλάξει η ζωή σου όλη σε δύο μήνες. Χρειάζεται λοιπόν να βοηθήσεις κι εσύ στην κατάσταση αυτή.
Θα έχω φύγει μέχρι τον Αύγουστο, μετακομίζω για δουλειά σε άλλη πόλη. Όσον άφορα την ψυχοθεραπεία, δυστυχώς κάνω για πολύ παραπάνω χρόνο από 2 μήνες...Και είχε βοηθήσει, άλλα όταν εμφανίστηκαν τα προβλήματα υγείας, τότε διαλύθηκε το σύμπαν πάλι.Ευχαριστώ για το σχόλιο :)
Είναι υγιές για σένα να μείνεις μέχρι τον Αύγουστο σε αυτό το σπίτι; Μπορεί να μη σου φαίνεται πολύ μακρινό αλλά μπορεί να έχει πολλή αρνητική επίπτωση στη ψυχολογία σου.Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία χρειάζεται χρόνος, πολύς χρόνος, η ψυχοθεραπεία είναι ένας μακρύς δρόμος. Εύχομαι να συνεχίσει να σε βοηθάει!
Δεν ξέρω, υποθέτω πως μου είναι δύσκολο να κινητοποιηθώ και να βγώ απ τον φαύλο κύκλο. Τα σπίτια είναι πολύ ακριβά και δυσεύρετα εδώ, επίσης...Προς το παρόν σκέφτομαι να αλλάξω ψυχολόγο, διότι μάλλον υπάρχει και θέμα χημείας.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να σου ταιριάζει ο ψυχολόγος, να νιώθεις άνετα μαζί του. Είναι αλήθεια ότι με έναν ψυχολόγο που δεν υπάρχει χημεία, δεν μπορείς να βοηθηθείς πολύ. Να το κυνηγήσεις τότε! Κι αν κι ο επόμενος δεν σου κάνει, πας στον επόμενο. Δίνεις τα χρήματά σου και διεκδικείς το καλύτερο για σένα. Για κάποιους είναι πιο εύκολο, βρίσκουν αμέσως τον ψυχολόγο τους, αλλοι χρειάζεται να το ψάξουν λίγο. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ