ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 19:51

:'(

Πριν τέσσερα χρόνια περίπου, χώρισα με ένα παιδί που αγαπούσα πολυ. Έλεγα τότε δεν πάει άλλο εχω κουραστεί, έβρισκα συνέχεια δικαιολογία για να βρίσκω κάτι κακό πάνω του, έβαζα το μυαλό μου συνέχεια σε σκέψεις για να φύγω από αυτόν. Έλεγα ότι είμαι μικρή (τότε 21) και ήθελα να ζήσω και άλλα πράγματα. Ήταν η πρώτη μου σχέση. Με είχε τύφλωσει όλη αυτή η τρέλα που είχα στο κεφάλι μου και δεν έβλεπα τη άνθρωπο είχα πραγματικά δίπλα μου. Έναν άνθρωπο που με αγαπούσε όσο τίποτα άλλο, έναν άνθρωπο που με φρόντιζε. Μου έδειχνε την αγάπη του κάθε φορα, με έκανε και γελούσα.Όμως εκεί κάτι με έτρωγε να φύγω. Αλλά φοβόμουν να το πω,φοβόμουν να του πω να χωρίσουμε. Γιατί δεν ήξερα αν θα βρω ξανά ένα τέτοιο άνθρωπο. Αλήθεια τον αγάπησα πολύ. Μπορεί η τόση προσοχή που μου έδειχνε να με ξενέρωνε. Στο τέλος της σχέσης υπήρξε ένα φλερτ με ένα παιδί από τη σχολή. Και ένα βράδυ έγινε κάτι όχι πολλα πράγματα αλλά λίγο ήθελε. Από εκείνη τη μέρα ντρεπόμουν να τον κοιτάξω στα μάτια. Μετά από 2 μήνες του είπα να χωρίσουμε. Οι πρώτοι μήνες ήταν κάτι σαν ανακούφιση από αυτά που σκεφτόμουν,μετά όμως άρχισε πραγματικά να μου λείπει, να μου λείπει η αγκαλιά του τα φιλιά του να μου λείπουν όλα.Τέσσερα χρόνια πέρασαν και ακόμα τον σκέφτομαι. Τον είδα πριν πέντε μέρες τυχαία και μου κόπηκαν τα πόδια. Ήθελα να τρέξω στην αγκαλιά του να του πω ότι τον αγαπώ ακόμα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να του στείλω μήνυμα.Μπορει να έχει προχωρήσει τη ζωή του. Αλλά δεν μπορώ τον βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου να με έχει αγκαλιά.Ξυπνάω απότομα και βάζω τα κλάματα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως νιώθεις ακόμα άσχημα για το τέλος της σχέσης. Ίσως και να μην έχεις συγχωρήσει τον εαυτό σου ακόμα. Στην ηλικία που ήσουν συμβαίνουν αυτά. Δηλαδή ολοι μπορούν λόγω ανωριμότητας να κάνουν λάθος εκτιμήσεις, να κάνουν ίσως κάποια αλλά λάθη. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Αν δεν είσαι μπερδεμένος στα 20-21 ποτε θα είσαι; Μετά ωριμάζεις, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και είσαι προετοιμασμένη καλύτερα για την επόμενη «καλή περίπτωση ανθρώπου» που θα συναντήσεις. Όσο για τον συγκεκριμένο πιστεύω πως αν ήταν να ξανά ήσασταν μαζί θα είχε συμβεί στα χρόνια που μεσολάβησαν. Δεν πιστεύω γενικά στα πισωγύρισματα αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Τέλος η γνώμη μου είναι να εστιάσεις στην αυτοβελτίωση σου και θα προκυψει κάποια στιγμή και άλλος αξιόλογος άνθρωπος.
επιτελους τελος με αυτες τις εμμονες!!!ετσι ενιωθες τοτε..ετσι εκανες!εχεις ακομα πολλα να ζησεις.ενα μαθημα που μπορει να βγεια απο αυτο ειναι το εξης,μαθετε να εκτιματε κατι οταν πρεπει κ οχι οταν το χανετε!
Έχεις σκεφτεί ότι οι αμφιβολίες που είχες για αυτή τη σχέση να ήταν βάσιμες; Μπορεί να ήταν υπέροχος αλλά να μην σε κάλυπτε σε κάποια πράγματα, είναι εντάξει. Ίσως απλά να μην πρόλαβες να τον απομυθοποιήσεις.
Κατά τη γνώμη μου, πιστεύω πως θα ηταν καλό να του μιλήσεις να του πεις αυτά που νιώθειςς..που ξέρεις μπορεί κι αυτός να νιώθει πράγματα ακόμα για σένα αλλά αν έχει σχέση εκεί τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ