ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 16:10

?

Γλυκουλα=friendzone?
24
 
 
 
 
σχόλια
Προς ThesaintSir:Τίποτα απλά τις είπαν γλυκουλες και μετά τίποτα. Ούτε ραντεβού, ούτε φωνή ,ούτε ακρόαση. Συνεπώς βάσει εμπειριών που συμβαίνουν στο περιβάλλον μου κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα , ότι δεν.Ωστόσο δεν αποκλείω τελείως να στάθηκαν πιο τυχερές άλλες κοπέλες που τις είπαν γλυκουλες. Τώρα για τους φίλους που ρώτησες Ανία είναι λίγοι οι άντρες φίλοι μου δεν υπάρχει ερωτικό πρόσημο στον αέρα το γλυκούλα είναι σαν να το είπαν στην αδερφή τους, είναι ξενερωτο δεν υπάρχουν βλέψεις για κάτι παραπάνω από καθαρή φιλία μεταξύ μας το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Έχει τακτοποιήσει ο καθένας μας τη ζωή του έχει πάρει τις αποφάσεις και τον δρόμο του. Εξάλλου είμαστε μεγάλοι άνθρωποι πια έχουμε κατασταλάξει.Απλά στοιχηματίζω πως είναι χυλοπιτα στην περίπτωση της εξομολογουμενης γιατί μάλλον κάτι άλλο θα ήθελε να ακούσει. Στην πορεία θα καταλάβει αν τελικά ηταν καλό το γλυκούλα ή όχι. Ας κάνει μια 2η εξομολόγηση να μας πει τι εγινε .
Γούστα είναι αυτά. Ζητάει στάνταρ εξήγηση για κάτι που δεν εχει βγει σε καλό σε όλες.Δεν μπορούν να ισχύουν τα ίδια για όλους. Σημασία έχει αυτός που σου το λέει να το εννοεί, αν το εννοεί το λες καλό, αν το λέει και δεν το εννοεί είναι ξεκάθαρο χρυσωμα χαπιού. Για να μην της άρεσε το γλυκούλα μάλλον δεν ήταν αρκετά πειστικός αυτός που της το ειπε οπότε το β.
Σε εσένα πέτυχε δεν διαφωνώ. Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.Σε άλλες δεν πέτυχε. Έχω ακούσει πολλή γκρίνια από γυναίκες πως μετά το γλυκούλα έπεσε γκοστινγκ. Άρα είσαι τυχερή που στο είπαν και το εννοουσαν, για άλλες ήταν ένα ωραιοποιημένο ψεμα.
1. Πώς ακυρώνεται η δική μου γλυκάδα από την καφρίλα άλλου; Αυτό είναι λογικά άλμα/σφάλμα κτλ. Επίσης το ιστορικό του καθενός δεν πρέπει να αφορά τις πράξεις του; 2. Θα κριθώ για τον δικό μου σεξισμό. 3. Εγώ προσωπικά μέσα στα τόοοοσα σχόλιά μου έχω αναφέρει α:ότι πολλά πράγματα που λέω τα λέω και για μένα(να μου δώσω δύναμη αν θες, να τα δω πιο καθαρά και επειδή συμπάσχω ενίοτε) , β:ενώ με τα όρια των άλλων δεν δυσκολεύτηκα ποτέ να τα σεβαστώ, για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης, τα δικά μου μου πήρε πολύ καιρό να μάθω να τα σέβομαι και πάλι έχω δρόμο ακόμη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά όσο ζούμε. γ. έχω πει ότι πολλές φορές γράφω για πράγματα που μακάρι να μου τα 'χαν πει κι εμένα. 4. Και μεταξύ μας- είναι λίγο σεξιστικό αυτό που κάνεις- με κρίνεις με γνώμονα όχι τις πράξεις μου. τις σκέψεις μου κτλ (όσες μπορείς να ξέρεις) ΑΛΛΆ μέσω ενός άντρα. Εμένα δεν με υποτιμάει, ξέρω καλά ότι διαθέτω ανεξάρτητη προσωπικότητα. Αν το εφαρμόζεις γενικά έστω κι ασυνείδητα, εσύ θα χάνεις με αυτή την τακτική στην ακρίβεια της δικής σου κρίσης.
Ευτυχώς γλυκούλα δεν με έχει πει κανένας άντρας , μόνο φίλοι/ες. Έλεγαν καλύτερα πράγματα. Όσες ήξερα και άκουσαν το γλυκούλα μετά δεν υπήρξε εξέλιξη καμμιά μόνο πάγος.
@music soul, είναι ο συνδυασμός πραγμάτων που σε κάνει να καταλαβαίνεις αν ο άλλος σε θέλει και κυρίως ΔΕΝ αναρωτιέσαι. Μέσα σ' όλα μ' έβρισκαν και γλυκιά. Σ΄άλλους αρέσουν τα πικάντικα κορίτσια κτλ. Δεν έχει να λέει. Οπότε δεν είναι κάτι αρνητικό. @Saint αν ρωτάς εμένα, αυτοί λογικά είναι μια χαρά. Αλλά το χιούμορ σου δεν το πιάνω. Πολλές κρυάδες διαβάζω τελευταία εδώ μέσα και αναθαρρεύω για την δική μου αίσθηση του χιούμορ. Να' στε καλά. :D
λοιπόν Ανία,άντε να στο κάνω νιανια να το καταλάβεις. Λες οτι όσοι σε γούσταραν σε είχαν πει γλυκούλα. Ε προφανώς δεν σε γούσταραν, όσο νόμιζες τουλάχιστον, αφού χρησιμοποιείς παρελθοντικό χρόνο πάει να πει οτι έχουν πάει στον αγύριστο όλοι αυτοί, σωστά;Νow u know..
Αγιε, για να στο κάνω νια-νια είπα ότι ήταν αμοιβαίο ή έστω επαρκώς αμοιβαίο; Είπα απλά ότι σε άτομα που ξέρω ότι έχω αρέσει πραγματικά με έβρισκαν γλυκιά. Δεν είπα ότι οι άνθρωποι ήταν ηλιθιοι να περιμένουν εμένα, ούτε και συνηθίζω να δεσμευω όταν θέλω άλλον. Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Υ. Γ. Δεν είπα ότι ήταν πολλοί επίσης για να σε προλάβω.
Ότι ένα σχόλιο είναι προσβλητικό δεν με προσβάλει εμένα σαν άτομο. Ξεπερνάει τα όρια όμως. Εσένα θα έπρεπε να προσβάλει ένας τέτοιος σχολιασμός σαν αυτόν που έκανες απέναντι σε ένα άτομο που δεν σε έχει θίξει απλά και μόνο επειδή τον θεωρείς εύκολο στόχο για τους οποιους λόγους που δεν με ενδιαφέρουν ούτε και με αφορούν. Αν έχω κάνει κάτι σε εσένα προσωπικά, να μου το πεις. Για τα υπόλοιπα δεν σου πέφτει λόγος ασφαλώς και στην τελική όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι καλό, χρήσιμο, αστείο, όμορφο, ουσιαστικό ή έστω άκακο δεν χρειάζεται πάντα να το λέμε, ας το κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Εκτός κι αν το σχόλιό σου ήθελε να βοηθήσει εμένα ή την εξ. και δεν το κατάλαβα. Κι όπως έχω ξαναπεί κι αλλού. Ευχαρίστως να κάνω διάλογο μαζί σου και σχεδόν με τον καθένα αρκεί να σέβεται τους κανόνες του διαλόγου και τους συνομιλητές.
Όχι όχι, το πήρες πολυ λάθος, δεν έχω κάτι μαζί σου, είσαι κουλ τυπακι δεν προσβάλεις κτλπ. Απλά σε κάποια θέματα, η άποψη σου ακόμη και σωστή που είναι ακυρώνεται φουλ από το ιστορικό σου. Δηλαδή λες για γλυκούλα κτλπ ενώ τα είχες με τον μεγαλύτερο κάφρο που υπάρχει. Σε άλλες εξ μιλάς για σεξισμό για τα δικαιώματα των γυναικών κτλπ ενώ τα είχες με τον μεγαλύτερο σεξιστη-μισογυνη εδώ τριγύρω. Είναι κάπως λίγο οξύμωρο όλο αυτό. Κατάλαβες πιο είναι το θέμα; Δεν είναι ούτε προσωπικό ούτε τπτ
Λεμούριε,Αν σου αρέσει τόσο η έκθεση. Μπορείς να εκθέτεις τον εαυτό σου αβέρτα και όχι τους άλλους. Η λασπολογια τύπου "μακελειό" δεν θέλω να έρχεται σε επαφή με εμένα. Αλλά δεν φταις εσύ που η ασυδωσία δεν έχει τις συνέπειες στο σωστό άτομο. Δηλαδή σε αυτόν που την πράττει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ