ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 00:52

.

Δεν είμαι κ στα καλύτερα μου το τελευταίο διάστημα.Μόνο στεναχωριέμαι κ κλαίω.Δεν πηγαίνει τίποτα καλά.Αυτά.Απλά ήθελα κάπου να το πώ.Είμαι από τους ανθρώπους που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι κάτι με βασανίζει.Έχω ταλέντο στο να το κρύβω κ να φαίνομαι ευχάριστη κ ευδιάθετη.Δεν είμαι όμως.Κ κάτι τελευταίο,σε αυτή τη ζωή μόνο τον εαυτό μας έχουμε.Αν δεν φροντίσουμε εμείς να τον αγαπήσουμε πραγματικά,κ να του συμπεριφερόμαστε με την αξία κ τον σεβασμό που του αρμόζει,κανείς δεν θα το κάνει για μας.Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να χαλιόμαστε για συμπεριφορές,λόγια κ πράξεις τρίτων.Κ επειδή ήμουν πάντα αισιόδοξος άνθρωπος,άσχετα τώρα που βρίσκομαι σε αυτή τη φάση,ευελπιστώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.Καληνύχτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα! Χρόνια Πολλά με Υγεία...Συνήθως άνθρωποι που είμαστε ευδιάθετοι και ευχάριστοι με όλο τον κόσμο και η ψυχή της παρέας,ας μην το δείχνουμε είμαστε και αυτοί που έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην ζωή μας και παλεύουμε με αυτές όταν μένουμε μόνες/οι...'Εχεις εν μέρη ένα δίκαιο στο οτι πρέπει κάποια στιγμή να προσέξουμε και να αγαπήσουμε παραπάνω τους εαυτούς μας αλλά επειδή τώρα σε πήρε λίγο από κάτω θεωρείς πως δεν έχεις κανέναν...Αυτό το παθαίνουμε όταν μας πιάνουν οι μαύρες μας...Έτσι δεν είναι?Έλα τώρα όμως...Σκέψου πόσοι άνθρωποι δικοί σου σε αγαπάνε για αυτό που είσαι και σε νοιάζονται!Μην σκέφτεσαι μόνο τα άσχημα...Σήμερα ξημερώνει μια καινούργια ημέρα! Άνοιξε το παράθυρακι σου να μπει ήλιος,μύρισε την άνοιξη,φτιάξε ένα ωραιότατο καφεδάκι,βαλε μουσικούλα που σε ανεβάζει και χαμογέλα μου!Το ξάνα είπαμε εδώ μέσα βρε ψυχούλα πως η ζωή είναι μικρή για να χαλιόμαστε τόσο πολύ μερικές φορές χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο..Αντέχουμε!'Εχουμε περάσει και πολυ χειρότερα για να εγκαταλείψουμε τώρα δεν νομίζεις?Αν έχεις την Υγεία σου τα έχεις όλα!Τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά,πίστη να έχεις! :-)Εύχομαι να ξυπνήσεις όμορφα σήμερα και να έχεις μια διαφορετική γεμάτη εκπλήξεις ευχάριστες ημέρα! :-* ;-)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ