Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από την Καλλιθέα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από την Καλλιθέα Facebook Twitter
0

Συναγερμό έχει σημάνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση μιας 14χρονης από την Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού η Μαρία Ντ. εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας. Η 14χρονη έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

 

«Στις 05/12/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Ντ., 14 ετών. "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Ντ. σήμερα, 06/12/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η Μαρία Ντ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM