Ποινές φυλάκισης σε δύο μέλη του Ρουβίκωνα για τις μπογιές στο ΣΕΒ

Ποινές φυλάκισης σε δύο μέλη του Ρουβίκωνα για τις μπογιές στο ΣΕΒ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ποινές φυλάκισης επιβλήθηκαν σε δύο μέλη του Ρουβίκωνα, για την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα. 

Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχα δύο μέλη της συλλογικότητας, που είχαν κατηγορηθεί για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, η έδρα έκρινε ένοχους τους δυο κατηγορούμενους και τους επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε και έξι μηνών, αντίστοιχα.

Μετά την επίθεση, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν γράψει σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: «Ο ΣΕΒ είναι το συλλογικό όργανο των βιομήχανων στον τόπο μας, δηλαδή των παραδοσιακών κατόχων του κεφαλαίου και των μέσων παραγωγής. Αυτό από μόνο του τον καθιστά στόχο όλων όσων αντιλαμβάνονται ότι ο καπιταλισμός και η καταπίεση των πολλών από τους λίγους δεν είναι η φυσική κατάσταση των πραγμάτων αλλά μια επιβεβλημένη δια τη βίας συνθήκη που για την ανατροπή της όλοι εμείς που την υφιστάμεθα οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM