ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2017 | 17:36

...

Ξεκινήσαμε τη σχέση μας από απόσταση, καταλήγουμε σε γάμο διότι εγώ τελείωσα τις σπουδές μου και πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Είμαστε σε φάση που πρέπει να γνωρίσει τους δικούς μου, εγώ έχω γνωρίσει τους γονείς του, απλά όσο πλησιάζει ο καιρός νιώθω μια πίεση. Τον θέλω τον αγαπάω είμαι σίγουρη για ό,τι έρθει αλλά δεν ξέρω τι με πιάνει. Επίσης μου ξεκαθάρισε ότι όσο μείναμε χωρια μείναμε. Ενώ νιώθω δυστυχισμένη μακριά του αναρωτιέμαι κάποιες φορές μήπως συνήθισα στην απόσταση τελικά?
1
 
 
 
 
σχόλια
δεν μπορείτε να συγκατοικήσετε απλά; πρεπει να παντρευτείτε; Δεν ξέρω ποσα χρόνια είσαστε μαζί και τις ηλικίες σας, όμως αφου μόλις τελείωσες τις σπουδές σου υποθέτω εισαι μικρή ακόμα. Οταν έχεις μια σχέση εξ αποστάσεως καλό ειναι πρώτα να το τεστάρεις απο κοντά να δεις πως πάει και μετά να παρεις ενα τόσο μεγάλο βήμα όπως ο γάμος.