Διακόπηκε η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη

Διακόπηκε η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Διακόπηκε για τις 3 Ιουλίου η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε μια 23χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Ο Π.Κ. απών σήμερα από το εδώλιο του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 23χρονη, η οποία είχε πάει στο σπίτι του για να τον βοηθήσει με οικιακές εργασίες, προσπαθώντας να συμπληρώσει το εισόδημά της.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, την είχαν βρει δεμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε κατάσταση σοκ.

Σήμερα η φοιτήτρια δεν θέλησε να βρεθεί στο δικαστήριο.

Η δίκη διεκόπη λόγω μη νόμιμης κλήτευσης κάποιων μαρτύρων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ελλάδα / Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου, αναφέρθηκε εκ νέου στην «απρεπέστατη» συμπεριφορά του, όταν εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά του συνηγόρου του πατέρα της Κυριακής
LIFO NEWSROOM