11 συλλήψεις στα Εξάρχεια - Ανάμεσά τους υπάλληλος της Βουλής

11 συλλήψεις στα Εξάρχεια - Ανάμεσά τους υπάλληλος της Βουλής Facebook Twitter
3

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η Καθημερινή, ένας εκ των συλληφθέντων είναι υπάλληλος της Βουλής.

Ειδικότερα, τα επεισόδια στα Εξάρχεια ξεκίνησαν χθες στις 4.30 από την οδό Τοσίτσα και μισή ώρα αργότερα μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τις μολότοφ δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά αμέσως μετά τη δεύτερη επίθεση οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δράστες, 11 από τους οποίους κατέφυγαν σε κλειστό κατάστημα, που άνοιξαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί περικυκλώθηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, που σχηματίζει δικογραφία σε βάρος τους, και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM