Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο - Δεν άντεξε ο πατέρας τον χαμό κόρης και συζύγου

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο - Δεν άντεξε ο πατέρας τον χαμό κόρης και συζύγου Facebook Twitter
1

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Καινούργιο του Αγρινίου καθώς μετά τον θάνατο της κόρης και της μητέρας πέθανε και ο πατέρας της άτυχης οικογένειας.

Το οικογενειακό δράμα στην περιοχή Καινούργιο ξεκίνησε με τον χαμό της 44χρονης κόρης που άφησε την τελευταία της πνοή από επιπλοκές λόγω γρίπης ενώ λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της στα 75 της χρόνια, στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Όπως φαίνεται δεν άντεξε τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων και ο πατέρας καταβεβλημένος και συντετριμμένος, άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή καθώς η υγεία του φέρεται να επιβαρύνθηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία.

Πηγή: agriniosite.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια