ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ: Με έναν έντιμο συμβιβασμό θα κερδίσουν και οι δύο πλευρές

Συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ: Με έναν έντιμο συμβιβασμό θα κερδίσουν και οι δύο πλευρές Facebook Twitter
0

«Πιστεύουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό, από τον οποίο θα κερδίσουν και οι δύο πλευρές», τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νικόλα Ντιμιτρόφ, υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ. 

«Δεν μπορείς να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου», δήλωσε ακόμη ο κ. Κοτζιάς, ενώ είπε ακόμη ότι πιστεύει πάρα πολύ στη σταθερότητα και ασφάλεια της περιοχής.

«Οι σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να ακολουθήσουν τις πολύ καλές σχέσεις των δύο λαών», σημείωσε επίσης ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, φέρνοντας το παράδειγμα των χιλιάδων πολιτών από την ΠΓΔΜ που κάθε καλοκαίρι έρχονται για διακοπές στη χώρα μας.

Από την πλευρά του ο Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε: «Μιλήσαμε για όλα τα σημαντικά σημεία. Πρόκειται για πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Αν γίνει ένα μικρό βήμα τα πάντα μπορούν να μετατοπισθούν προς μία λύση. Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη, υπάρχουν ακόμη προκαταλήψεις. Υπάρχει πραγματική επιθυμία για την επίλυση του θέματος με τρόπο που δεν θα υποτιμήσει κανέναν».

Πολιτική
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM