Χαλκιδική: Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη «καρφώθηκε» σε σούπερ μάρκετ - Μία τραυματίας

Χαλκιδική: Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη «καρφώθηκε» σε σούπερ μάρκετ - Μία τραυματίας Facebook Twitter
0

Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε σούπερ μάρκετ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μία 72χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να μπει σε είσοδο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Τρικούπη και Μακεδονίας.

Το όχημα παρέσυρε δύο γυναίκες, 59 και 85 ετών, εκ των οποίων η δεύτερη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Πολυγύρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM