«Ντου» της ΠΟΕΔΗΝ στον «Ερυθρό Σταυρό»

«Ντου» της ΠΟΕΔΗΝ στον «Ερυθρό Σταυρό» Facebook Twitter
0

Διαδηλωτές- συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ εισέβαλαν νωρίτερα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το ΔΣ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Οι διαδηλωτές είχαν φραστικό επεισόδιο με τα μέλη της διοίκησης προκειμένου να αποτρέψουν τις απολύσεις συμβασιούχων εργαζομένων που εργάζονται με εργολαβικές συμβάσεις στον Ερυθρό.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ήταν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν να γίνει το ΔΣ του νοσοκομείου, ώστε να μην αποφασίσει, κατά τα λεγόμενά τους, την απόλυση περίπου 80 συμβασιούχων- εργολαβικών εργαζόμενων.

Η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει τις απολύσεις εκδικητικές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM