Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο με τη ναφθαλίνη στα σχολεία του Αγρινίου - Στο νοσοκομείο 13χρονη μαθήτρια

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο με τη ναφθαλίνη στα σχολεία του Αγρινίου - Στο νοσοκομείο 13χρονη μαθήτρια Facebook Twitter
0

Η κοπέλα είχε εισπνεύσει την ναφθαλίνη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για 24 ώρες.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της συγκεκριμένης μαθήτριας, την ίδια μέρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές από το ίδιο σχολικό συγκρότημα, με αντίστοιχα συμπτώματα που προκλήθηκαν από τη ναφθαλίνη.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο νέος εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου πραγματοποιεί σειρά επαφών τις τελευταίες ώρες με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς παρότι οι περιπολίες των αστυνομικών γύρω από τα σχολεία της πόλης έχουν ενισχυθεί, οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των τελευταίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για το ποινικό αδίκημα της διατάραξης σχολικής ειρήνης.

Πηγή: sinidisi.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM