LIVE!

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM»

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός Βήμα FM, καθώς κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αναφέρει ότι «η σημερινή μέρα, Τετάρτη 11η Οκτωβρίου 2017, θα περάσει στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας ως "η ημέρα που ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκλεισε τον ραδιοσταθμό Βήμα FΜ".


Στην ανακοίνωσή της, η ΕΤΕΡ σημειώνει ότι δημοσιεύματα και «διαρροές» που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να παρουσιάσουν τη συνέχιση λειτουργίας του ραδιοσταθμού ως ασύμφορη, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης.

«Σαφώς προέρχονται από συγκεκριμένους κύκλους της νέας διοίκησης, είναι άκρως παραπλανητικά και σκοπό έχουν να καλύψουν την εσκεμμένη ανυπαρξία της τελευταίας, και όχι να θέσουν το πρόβλημα στη σωστή βάση που δεν είναι άλλη από την απόφαση (;) του Ευάγγελου Μαρινάκη να εγκαταλείψει το σταθμό στην τύχη του και να πετάξει στο δρόμο τις οικογένειες των εργαζομένων» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

TV & Media
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM