Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον Σώρρα μέσω κινητών τηλεφώνων και διαδικτύου

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον Σώρρα μέσω κινητών τηλεφώνων και διαδικτύου Facebook Twitter
2

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του μέσω κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου, όπως μεταδίδει ο Σκάι. 

Σημειώνεται πως οι αρχές αναζητούν από χθες τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και τη σύζυγό του, μετά την καταδίκή τους ερήμην σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Εις βάρος τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον Σκάι, από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Λατινική Αμερική.

 Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, και στο οποίο ο Σώρρας εμφανίζεται να μιλά για την καταδίκη του και μεταξύ άλλων να δηλώνει πως δεν πρόκειται να παραδοθεί.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM