Tσίπρας: Εγώ κ. Μητσοτάκη στο Παρίσι, δεν έμεινα στο σπίτι του Βολταίρου

Tσίπρας: Εγώ κ. Μητσοτάκη στο Παρίσι, δεν έμεινα στο σπίτι του Βολταίρου Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

«Εγώ κύριε Μητσοτάκη στο Παρίσι πήγα και έμεινα σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι του Βολταίρου», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο κάλεσε να καταθέσει το πόθεν έσχες «αύριο το πρωί».

 

«Μη μου λέτε εμένα να καταθέσω, γιατί εάν αρχίσω να ζητάω εγώ να καταθέσετε το Πόθεν Έσχες, ό, τι θέλετε θα το καταθέσω κύριε Μητσοτάκη. Αλλά μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας : «Αυτό που κάνατε με την παρουσία σας στο Βερολίνο, ήταν μια αθλιότητα. Είπατε θα φορέσετε την φανέλα της εθνικής Ελλάδος, αλλά βάλατε την φανέλα του ΔΝΤ και είπατε ότι η Ελλάδα έχει την ευθύνη για τις καθυστερήσεις».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Τραγικός: νομίζει ότι ζούμε στις ταξικές διαφορές του 1950 και απλά ο λόγος του είναι διχαστικός. Και εγώ δε μένω στο Παρίσι, αλλά δε θα προτιμήσω τον ανεπάγγελτο της Κυψέλης για να αναδιανείμουμε τη φτώχια μας.
Εχεις μισθοδοτουμενη θεση απο τα 22 ως προεδρος νεολαιας. Εισαι βουλευτης απο το 2008 (;) με αποδοχες καμια 80 χιλιαδες μικτα. Εισαι αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης και πθ με 120-130 μικτα.Και μετα απο 15 χρονια σκληρης δουλειας εχεις καταθεσεις οσο μισο μηνιατικο;Αν αυτο δεν λεει οφ σορ τι λεει.Αυτα για το ηθικο πλεονεκτημα.