Ακυρώσεις δρομολογίων στον ΟΣΕ λόγω των χιονοπτώσεων

Ακυρώσεις δρομολογίων στον ΟΣΕ λόγω των χιονοπτώσεων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Alexandros Michailidis / SOOC)
0

Λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή στο τμήμα μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης (μη λειτουργία κλειδιών λόγω παγετού, συσσώρευση χιονιού στις γραμμές, κλπ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ μειώνει σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη τα δρομολόγια των τραίνων στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα.

Επίσης, θα μειωθούν και τα δρομολόγια των συρμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Θεσσαλονίκη- Λάρισα- Θεσσαλονίκη.

Σε σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ «ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία που θα υποστεί, χωρίς να ευθύνεται η ίδια» και επισημαίνει πως «το σύνολο του προσωπικού της είναι σε επιφυλακή εδώ και μέρες και οι άδειες του προσωπικού της έχουν ανασταλεί». Επιπλέον, σπεύδει να διευκρινίσει πως «κάνει μόνο χρήση της σιδηροδρομικής υποδομής, ενώ η εύρυθμη λειτουργία της (υποδομής) είναι αρμοδιότητα και ευθύνη άλλου φορέα«.

Αναλυτικά οι αριθμοί των αμαξοστοιχιών που τα δρομολόγια τους θα ανασταλούν είναι οι εξής:

Σήμερα Τετάρτη 11/1/2017

Στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα: 58, 60, 600, 59, 61, 601 και 885

Αύριο Πέμπτη 12/1/2017

Στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα: 50, 51, 56, 55, 60 και 61

Οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα 1592, 1593, 1594, 1595, 2592, 2591, 2598 και 2597. 

Επίσης, για αύριο στο τμήμα μεταξύ Λάρισας – Καλαμπάκας – Παλαιοφάρσαλου – Λάρισας αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM