Ούτε με αεροπλάνο ούτε με ελικόπτερο κατάφερε ο Μουζάλας να φτάσει στη Λέσβο

Ούτε με αεροπλάνο ούτε με ελικόπτερο κατάφερε ο Μουζάλας να φτάσει στη Λέσβο Facebook Twitter
1

Και με ελικόπτερο προσπάθησε να έλθει στη Μυτιλήνη πριν λίγο (στη 1.00 το μεσημέρι) ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μετά τη αποτυχημένη προσπάθειά του σήμερα το πρωί.

Τελικά ο κ. Μουζάλας επέστρεψε στην Αθήνα.Το ελικόπτερο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης κάτι που είχε γίνει και το πρωί με το αεροπλάνο της γραμμής Αθήνα-Μυτιλήνη.

Ο υπουργός προσπαθεί να μεταβεί στη Μυτιλήνη προκειμένου να εξετάσει επιτόπου την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό της Μόριας. Ας σημειωθεί ότι οι πτήσεις δεν πραγματοποιούνται λόγω της πολύ χαμηλής νέφωσης που επικρατεί στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια