H Sienna Miller και ο Domhnall Gleeson πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry που θυμίζει κινηματογραφική ταινία

H Sienna Miller και ο Domhnall Gleeson πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry που θυμίζει κινηματογραφική ταινία Facebook Twitter
0

H μικρού μήκους ταινία που δημιούργησε ο οίκος Burberry για τις ανάγκες της φετινής χριστουγεννιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, αφού έχει διάσημους πρωταγωνιστές, άψογη σκηνοθεσία και το πάντα εκλεπτυσμένο στιλ του διάσημου brand.

Στην καλογυρισμένη, διάρκειας τριών λεπτών νέα διαφήμιση, που επικεντρώνεται στη ζωή του ιδρυτή του διάσημου οίκου Thomas Burberry και την εφεύρεση του υφάσματος της καπαρντίνας, πρωταγωνιστούν μια πληθώρα γνωστών Βρετανών ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Asif Kapadia, δημιουργού των βραβευμένων ντοκιμαντέρ «Amy» και «Senna».

Στο φιλμ παρουσιάζεται μια δραματική ερωτική ιστορία, όπου ο Domhnall Gleeson, που έχει εμφανιστεί στο «Star Wars» και το «Harry Potter», υποδύεται τον Thomas Burberry, η Sienna Miller κάνει την σύζυγό του, ο Dominic West εμφανίζεται ως Ernest Shackleton -ο Άγγλο-Ιρλανδικής καταγωγής εξερευνητής που συμμετείχε σε τρεις αποστολές στην Ανταρκτική και ντυνόταν με Burberry- και η Lily James κάνει τον ρόλο μιας φανταστικής πιλότου βασισμένο στην πραγματική Betty Kirby-Green, που πέταξε από την Αγγλία στο Κέιπ Τάουν το 1937 φορώντας επίσης Burberry.

Ο Christopher Bailey, επικεφαλής σχεδιαστής του οίκου Burberry είπε: «Αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς γιορτάζουμε την 160η επέτειό μας θέλαμε να αφηγηθούμε την ιστορία του Thomas Burberry -πρωτοπόρου, εφευρέτη, καινοτόμου και του ανθρώπου πίσω από την εμβληματική καμπαρντίνα- με δικά μας λόγια. Η ταινία που φτιάξαμε είναι μια σύντομη ματιά εμπνευσμένη από την γεμάτη και εντυπωσιακή ζωή του, που πέρασε στην ιστορία του 20ου αιώνα με όλα τα ταραχώδη πάνω και κάτω της».

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Μόδα & Στυλ / Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Ο Βρετανός σχεδιαστής συμφώνησε να δουλέψει τα επόμενα δύο χρόνια πάνω σε κομμάτια αρχείου του ισπανικού ομίλου και η πρώτη συλλογή με την ενέργεια και την καλλιτεχνική του υπογραφή αναμένεται τον Σεπτέμβριο.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
«Είσαι ό,τι φοράς», μια έκθεση για την τέχνη και το ρούχο στον 21ο αιώνα

Εικαστικά / «Είσαι ό,τι φοράς» και ό,τι φοράς ίσως είναι τέχνη

Με επίκεντρο το έργο της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη φέρνει σε δημιουργικό διάλογο 32 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, προτείνοντας τη μόδα ως μορφή τέχνης, στάση ζωής και πολιτισμική δήλωση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτο είναι καλό

Μόδα & Στυλ / Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτό είναι καλό

Στη δεύτερη συλλογή τους για τον ισπανικό οίκο, οι Αμερικανοί σχεδιαστές Τζακ ΜακΚάλοου και Λάζαρο Χερνάντες πειραματίζονται με έντονες αντιθέσεις και παίζουν με υλικά και ρομποτικά crafts.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Μόδα & Στυλ / Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Στο brand Elina Linardaki σχεδιάζουν τα ωραιότερα παπούτσια που είδαμε τελευταία. Η Ελίνα και η Βεατρίκη, μαμά και κόρη, σχεδιάζουν μπαλαρίνες, loafers, mules και σανδάλια με ένστικτο, τόλμη και παιχνιδιάρικη διάθεση, αντλώντας έμπνευση από παντού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Μόδα & Στυλ / Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Ο Τζόναθαν Άντερσον γκρέμισε τον οίκο του Dior, κρατώντας μόνο την ουσία ενός New Look, ενώ ο Άντονι Βακαρέλο φαίνεται εγκλωβισμένος στους αισθητικούς κανόνες που έθεσε ο ίδιος στον Saint Laurent.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ