Μπαρ μόνο για "όμορφους ανθρώπους" κάνει εγκαίνια στο Χόλιγουντ

Μπαρ μόνο για "όμορφους ανθρώπους" κάνει εγκαίνια στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Μπαρ μόνο για ωραίους κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλιγουντ. Ιδιοκτήτης, το σάιτ γνωριμιών με τον εύγλωττο τίτλο BeautifulPeople.

 

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου αν οι δουλειές πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει ανάλογο μπαρ στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Greg Hodge δήλωσε: «Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…»

 

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η είσοδος στο μπαρ για ωραίους, θα επιτρέπεται βασικά μόνο στα μέλη του σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις…

 

Θα μπορούν να διασκεδάζουν στο μπαρ και μη-μέλη του σάιτ, μόνο αν έχουν περάσει πρώτα «αυστηρή αξιολόγηση» από μια κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». H είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται και στους πολύ πλούσιους, οι οποίοι βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι όμορφοι…

 

Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να συμμετέχει κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM