Καλαμάτα: Έκλεισαν αεροδρόμιο και αρχαιολογικός χώρος Μεσσήνης, λόγω κακοκαιρίας

Καλαμάτα: Έκλεισαν αεροδρόμιο και αρχαιολογικός χώρος Μεσσήνης, λόγω κακοκαιρίας Facebook Twitter
0

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί στη Μεσσηνία από τη θεομηνία, που μετρά τις πληγές της σε πολλά σημεία του νομού, κυρίως όμως στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκλεισε έως τις 10 Σεπτεμβρίου ο αρχαιολογικός χώρος της Μεσσήνης και δεν εκτελούνται σήμερα όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας, για λόγους ασφαλείας.

 

Υπενθυμίζεται ότι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Μεσσηνίας, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας αγνοείται ενώ προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές. 350 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM