Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην δικτατορία ήμουν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην δικτατορία ήμουν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
4

Τις αντιδράσεις βουλευτών προκάλεσε μια αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είπε, απαντώντας στον Πρόεδρο της Βουλής για το θέμα των ψήφων της Χ.Α.,  ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος για 6 μήνες και ότι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία.

«Μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έφερε τη δημοκρατία στη χώρα δεν δέχεται», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM