Ελεύθερη η γραμμή στην Ειδομένη, χωρίς δρομολόγια όμως

Ελεύθερη η γραμμή στην Ειδομένη, χωρίς δρομολόγια όμως Facebook Twitter
0

Παρά την απομάκρυνση των σκηνών από τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, δεν διεξάγονται προς το παρόν δρομολόγια, καθώς όπως εξήγησε αρμόδιος υπάλληλος του ΟΣΕ στην περιοχή, προκειμένου να γίνει αυτό θα πρέπει να απομακρυνθούν οι σκηνές και από τα πλάγια των γραμμών, αλλά και μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία θα πρέπει να απομακρυνθούν πλήρως οι σκηνές από τον περιβάλλοντα χώρο και να γίνει έλεγχος ασφαλείας στις γραμμές, εξήγησε.

Οι ίδιοι οι πρόσφυγες, σύμφωνα με την αστυνομία, απομάκρυναν τις σκηνές από τη σιδηροδρομική γραμμή και τις τοποθέτησαν παράλληλα αυτής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής πρώτων βοηθειών
LIFO NEWSROOM