Διαψεύδει ο Γ. Κατρούγκαλος τα Νέα για τα περί "εκτακτης εισφοράς" στις συντάξεις

Διαψεύδει ο Γ. Κατρούγκαλος τα Νέα για τα περί "εκτακτης εισφοράς" στις συντάξεις Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, με δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", υπό τον τίτλο «έκτακτη εισφορά ειδικά για συνταξιούχους», επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους».

«Τα μόνιμα κέντρα εξουσίας της χώρας διαπιστώνουν την προσωρινότητα τους και αντιδρούν σπασμωδικά. Μετά την ποινική δίωξη κατά του επικεφαλής του ΔΟΛ, πρώτα το Βήμα και σήμερα τα Νέα, σε πρωτοσέλιδο, γράφουν για προαποφασισμένες μειώσεις στις συντάξεις και για επιβολή, δήθεν, έκτακτης εισφοράς. Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους και η μη μείωση των κύριων συντάξεων ήταν και παραμένει κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση. Δεν ανησυχούν όμως για τις συντάξεις. Για την Δικαιοσύνη ανησυχούν…», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Κατρούγκαλος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM