Τρέξιμο μόνο για γυναίκες

Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
0

Για τις γυναίκες η μόδα είναι όπως η ποδοσφαιρική ομάδα για τους άντρες. Την παρακολουθούμε, την λατρεύουμε, είναι η αγαπημένη μας συζήτηση και η παρηγοριά μας (το shopping therapy λειτουργεί όπως το εισιτήριο διαρκείας για το γήπεδο). Η Adidas που γνωρίζει πολύ καλά τη γυναικεία φύση παρουσιάζει ένα αθλητικό παπούτσι φτιαγμένο μόνο για εμάς.

Aφού συνεργάστηκε με αθλήτριες από όλο τον κόσμο, δημιούργησε το PureBOOST X, ένα παπούτσι running σχεδιασμένο από γυναίκες ειδικά για γυναίκες. Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι τα γυναικεία παπούτσια running αποτελούν προσαρμογή των αντρικών, με το PureBOOST X τα δεδομένα αυτά ανατρέπονται και δημιουργούνται νέα standards στο γυναικείο αθλητικό στιλ.

Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter

Το λεπτό του σχήμα είναι φτιαγμένο για να αγκαλιάζει το γυναικείο πόδι, ενώ η  προσαρμοζόμενη καμάρα που διαθέτει εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα, με αποτέλεσμα την κομψότητα.

Οι χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™ που βρίσκονται στη σόλα του παπουτσιού εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε βήμα και μετατρέπουν το τρέξιμο σε μια ευχάριστη άσκηση.

Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter

Η εξωτερική σόλα Stretch Web διευκολύνει τη φυσική κίνηση του πέλματος και δίνει την αίσθηση ότι είναι συνέχεια του ποδιού προσφέροντας ευλυγισία στη γυναίκα που τρέχει.

Όσο για το στιλ, εδώ το PureBOOST X γίνεται fashion item της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η Adidas εκτός από το βασικό μοντέλο παρουσιάζει και δυο εκδόσεις Adidas by Stella McCartney. Αυτή η συνεργασία έχει ήδη δείξει τα μοναδικά κομμάτια που προκύπτουν όταν συνδυάζεται η μόδα με το sportswear. Mε το PureBOOSTX το αποτέλεσμα απογειώνεται και σε συνδυασμό με την τεχνολογία της Adidas καταλήγει σε ένα παπούτσι όπου η τελευταία τάση της μόδας υποστηρίζει τις υψηλές επιδόσεις.

Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter

Η αίσθηση συμβιβασμού που είχαμε όταν αγοράζαμε παπούτσια τρεξίματος αποτελεί παρελθόν. Η σύγχρονη γυναίκα με τον δραστήριο τρόπο ζωής μπορεί να αποκτήσει το δικό της running παπούτσι και να κερδίσει από τη θετική ενέργεια που της προσφέρει το στιλ, η άνεση και η εξειδίκευση του PureBOOSTX. Μετά από χρόνια δοκιμών και ερευνών η Αdidas τοποθετεί τη γυναίκα που της αρέσει το τρέξιμο πάνω στην πασαρέλα της μόδας.

Τρέξιμο μόνο για γυναίκες Facebook Twitter

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου είναι δύο γυναίκες που ζουν έντονα, αγαπούν το τρέξιμο αλλά λατρεύουν και τη μόδα. Φορώντας το PureBOOST X γίνονται η εικόνα που όλες έχουμε στο μυαλό μας. Να ζούμε έντονα την κάθε μέρα χωρίς να χάνουμε τη θετική μας ενέργεια όσα χιλιόμετρα κι αν διανύσουμε.

Το adidas PureBOOST X είναι διαθέσιμο στα καταστήματα adidas από τις 3 Φεβρουαρίου 2016.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράδοξη, σπάνια, οικεία: Η γκαρνταρόμπα της Τίλντα Σουίντον τής μοιάζει πολύ

Μόδα & Στυλ / Η Τίλντα Σουίντον πιστεύει πως η μόδα είναι τέχνη

Η Βρετανή ηθοποιός ξανασυναντά το αθηναϊκό της κοινό στο Onassis Ready με μια έκθεση και μια σειρά παραστάσεων γύρω από την καλλιτεχνική συντροφικότητα, το παρελθόν και τη μόδα. Πώς έγινε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της εποχής μας;
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Mantility: Μαντίλια που δεν έχεις ξαναδεί

Μόδα & Στυλ / Mantility: Μαντίλια που δεν έχεις ξαναδεί

Το brand που χτίζει η Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη αφηγείται μια ιστορία μόδας, τέχνης και μνήμης μέσα από συνεργασίες με δεκάδες δημιουργούς και σημείο αναφοράς την παράδοση που έχει το Σουφλί στη μεταξουργία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Νικόλας Γεωργίου, creative director της ελληνικής «Vogue», συνεκδότης του Dapper Dan

Μόδα & Στυλ / Νικόλας Γεωργίου: «Δεν κάνει κανείς τίποτα πια χωρίς στυλίστα»

Από τη Λευκωσία της μετα-αποικιακής κανονικότητας στο Λονδίνο του St Martins και από εκεί στη Vogue και το ανεξάρτητο Dapper Dan, ο Νικόλας Γεωργίου αφηγείται μια ζωή χτισμένη πάνω στην εικόνα, τις σχέσεις και τη διαρκή ανάγκη για εξέλιξη - εξηγώντας γιατί σήμερα η μόδα έχει χάσει το ρίσκο και την ατομικότητα.
M. HULOT
Aπό τη «μάσκα» στη «διαύγεια»: Αυτό είναι το νέο μακιγιάζ

Μόδα & Στυλ / Aπό τη «μάσκα» στη «διαύγεια»: Αυτό είναι το νέο μακιγιάζ

Η εποχή της πούδρας και της ολικής κάλυψης δίνει τη θέση της σε μια νέα ψηφιακή ειλικρίνεια. Η ιεραρχία του νεσεσέρ ανατρέπεται, επιβάλλοντας τη λάμψη και την αληθινή υφή ως το μοναδικό μέσο επικοινωνίας με την οθόνη.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
Old school αρώματα: γιατί κάποιοι επιστρέφουν σε αυτά;

Μόδα & Στυλ / Old school αρώματα: Γιατί κάποιοι επιστρέφουν σε αυτά;

Είτε ως εφήμερο trend είτε ως αντίσταση στην ομογενοποίηση, η επιστροφή στις εμβληματικές δημιουργίες του παρελθόντος αποδεικνύει πως τα «θηριώδη» αρώματα των '70s και των '80s δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Μόδα & Στυλ / Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Ο Βρετανός σχεδιαστής συμφώνησε να δουλέψει τα επόμενα δύο χρόνια πάνω σε κομμάτια αρχείου του ισπανικού ομίλου και η πρώτη συλλογή με την ενέργεια και την καλλιτεχνική του υπογραφή αναμένεται τον Σεπτέμβριο.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ