Ανακοίνωση της Ν.Δ για Νομισματοκοπείο: «Οσμές κατάλυσης της δημοκρατίας»

Ανακοίνωση της Ν.Δ για Νομισματοκοπείο: «Οσμές κατάλυσης της δημοκρατίας» Facebook Twitter
0

Με σημερινό του δημοσίευμα το ΤVXS.GR υποστηρίζει πως το περασμένο καλοκαίρι, φρουρά της ΕΥΠ ανέλαβε την προστασία του Νομισματοκοπείου μετά τις πληροφορίες περί εισβολής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την εντολή ενώ όπως πιο συγκεκριμένα αναφέρεται, όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο να «απαλλοτριωθούν» τα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος που φυλάσσονται στο Νομισματοκοπείο σήμανε συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Πριν από λίγο, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό:

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου αποκαλύπτει, σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας του πως o πρωθυπουργός, με εντολή του στην ΕΥΠ, απέτρεψε την κατάληψη του Νομισματοκοπείου από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Θα μπορούσε να είναι αστείο, όμως πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας. Αναμένουμε, από το Μαξίμου και προσωπικά από τον πρωθυπουργό, άμεσα εξηγήσεις», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM