Το μυστικό σχέδιο της Μέρκελ για να κάμψει τον Τσίπρα

Το μυστικό σχέδιο της Μέρκελ για να κάμψει τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Έτοιμη να παίξει το παιχνίδι της αναμονής με την Ελλάδα, ακόμα και έως τον Απρίλιο ή τον Μάιο είναι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αποκαλύπτει πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.  

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Βερολίνο εκτιμά, πως οι διαπραγματεύσεις με τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση θα διαρκέσουν πέραν της 28ης Φεβρουαρίου, όμως γνωρίζει πως η Αθήνα έχει στη διάθεσή της επαρκείς πόρους ώστε να αποφύγει μια άμεση χρεοκοπία.

Για το λόγο αυτό, η κ. Μέρκελ φέρεται να είναι διατεθειμένη να περιμένει, έως ότου η χώρα μας βρεθεί ενώπιον άμεσης χρηματοδοτικής ανάγκης, κάτι που θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της Γερμανίας, όπως αναφέρεται στο Greek Reporter. 

Εξάλλου η Γερμανίδα Καγκελάριος αξιολογεί ακόμα τις προθέσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση μεταξύ αξιωματούχων της Καγκελαρίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM