Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα

Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευή η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2004 και τις τελευταίες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού STAR και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso.

Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας το 1970 και από το 1987 ζούσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM και από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ στο Star. Από το 2000 είχε καθημερινή στήλη με πολιτικά σχόλια στην Espresso. Ήταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon.gr και του bostanistas.gr, καθώς και μέλος στην ΕΣΗΕΑ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρει: «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα σήμερα το θάνατο της Κατερίνας, μιας νέας γυναίκας που πάλεψε σκληρά και με θαυμαστή αξιοπρέπεια για τη ζωή της, τα τελευταία χρόνια. Στις επάλξεις του δημοσιογραφικού καθήκοντος μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε μια άνιση μάχη χωρίς να λυγίσει. Έμπειρη Κοινοβουλευτική συντάκτης, με ήθος, ευπρέπεια, ξεχώρισε για την αγωνιστικότητα, το δυναμισμό και το ταλέντο της, γι αυτό και τιμήθηκε με το βραβείο του Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ του Ιδρύματος Μπότση. Όσοι την γνώρισαν θα την θυμούνται για πάντα. Στην οικογένεια της και στους φίλους της θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM