Δεύτερος Έλληνας μεταξύ των θυμάτων του Norman Atlantic

Δεύτερος Έλληνας μεταξύ των θυμάτων του Norman Atlantic Facebook Twitter
0

Σε σύνολο δέκα νεκρών, δύο είναι οι Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους στο Norman Atlantic, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος Έλληνας νεκρός είναι ο Κωνσταντίνος Κουφόπουλος.

Γενικότερα ωστόσο, σύγχυση επικρατεί σχετικά με τον αριθμό και την ταυτότητα των αγνοουμένων. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών, στο Norman Atlantic επέβαιναν 475 άνθρωποι. Διασώθηκαν 425, δέκα βρέθηκαν νεκροί ενώ αγνοούνται 40, εκ των οποίων οι 32 είναι Έλληνες υπήκοοι.

Στο μεταξύ, πρόβλημα παρουσιάστηκε με τη σορό του Γιώργου Δούλη καθώς ο γιος του δεν τον έχει αναγνωρίσει ακόμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM