230 κιλά καθαρής κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Βούλα

230 κιλά καθαρής κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Βούλα Facebook Twitter
φωτό αρχείου
3


230 κιλά καθαρής κοκαΐνης που βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε διαμέρισμα στη Βούλα ενώ έως τώρα στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 50χρονος Έλληνας με καταγωγή από την Καλαμάτα, ένας 25χρονος Μεξικανός και ένας Κολομβιανός ηλικίας 60 ετών.

Η αστυνομία εκτιμά πως ένα μέρος από την κοκαΐνη, αξίας περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ, θα έμενε στην Ελλάδα και το υπόλοιπο είχε προορισμό τη Μέση Ανατολή.

Η πληροφορία πως ο μεγαλύτερος βαρόνος ναρκωτικών της Κολομβίας έκλεισε συμφωνία με Έλληνες είχε φτάσει στις αρχές εδώ και ένα μήνα. Το deal έκλεισε σε κατάστημα των νοτίων προαστίων και πριν λίγες ημέρες η ποσότητα των ναρκωτικών φορτώθηκε σε πλοίο από λιμάνι του Μεξικού και έφθασε στον Πειραιά, όπου από την αποθήκη φρούτων κατέληξε στο διαμέρισμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 70 κιλά του φορτίου θα διακινούνταν στην Ελλάδα και η υπόλοιπη παρτίδα θα συνέχιζε το ταξίδι της στη Μέση Ανατολή. Οι αστυνομικοί προχωρούν στην καταμέτρηση των ναρκωτικών και την Τετάρτη αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η πληρης ειδηση,οπως την διαβασα αλλου,ξεκιναει με την φραση: "Οι ελληνικες διωκτικες αρχες σε συνεργασια με την D.E.A.(Drug Enforcement Agency)των ΗΠΑ.....εντοπισαν και κατεσχεσαν μεγαλη ποσοτητα κοκαινης.""Σαν να λεμε : " Ο Θανασης ο Μπικουλας σε συνεργασια με τον Λιονελ Μεσσι κερδισαν το ματς".!!
"οι αστυνομικοί προχωρούν στην καταμέτρηση των ναρκωτικών και την Τετάρτη αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση" γιατί τόση βιασύνη ρε παιδιά, θα γίνει κάνα λάθος στο ζύγι... αλλά να μου πεις πέντε πάνω - πέντε κάτω δε τρέχει και τίποτα