ΑΘΗΝΑ

Ραντεβού Σαμαρά-Σόιμπλε σήμερα στην Πορτογαλία

Ραντεβού Σαμαρά-Σόιμπλε σήμερα στην Πορτογαλία Facebook Twitter
1

Σειρά συναντήσεων με ευρωπαίους ηγέτες αλλά και με τον Β. Σόιμπλε θα έχει σήμερα στην Πορτογαλία ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του ΕΛΚ με θέμα «Στρατηγική για την ανάπτυξη και την απασχόληση 2014-2019».

Στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα έχει ως θέμα την εκλογή Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν, ο Πρωθυπουργός θα μετάσχει σε γεύμα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Γιόζεφ Ντολ, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ και τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ. Στο γεύμα θα παρακαθίσει και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλγκφανκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο κ. Σαμαράς θα θέσει στον κ. Σόιμπλε το θέμα των φοροελαφρύνσεων που θέλει να περάσει αλλά και την στροφή που επιθυμεί να επιχειρήσει στην οικονομική πολιτική που ακλουθείται.

Αναμένεται ακόμη να γίνει διεξοδική συζήτηση και για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

1

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM