Φοιτητής «είδε» από τον καναπέ του το Μπόινγκ στη ζούγκλα

Φοιτητής «είδε» από τον καναπέ του το Μπόινγκ στη ζούγκλα Facebook Twitter
0

Ενώ μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του χαμένου Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών, και μάλιστα δημοσίευμα της γερμανικής  Handelsblatt ανέφερε ότι η ασφαλιστική άρχισε ήδη να καταβάλει αποζημιώσεις, ένας Ταϊβανός φοιτητής υποστηρίζει ότι εντόπισε το αεροσκάφος στη ζούγκλα.

Ο συγκεκριμένος φοιτητής είναι ένας από τις πολλές χιλιάδες κόσμου που προσπαθούν να βρουν το Μπόινγκ από τον καναπέ του και συγκεκριμένα μέσω των δορυφορικών εικόνων του σάιτ tomnod.com.

Σύμφωνα με το China Times ο φοιτητής ανέβασε τις φωτογραφίες οι οποίες στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε όλο τον κόσμο, χωρίς καν να έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα τους.

Φοιτητής «είδε» από τον καναπέ του το Μπόινγκ στη ζούγκλα Facebook Twitter

Πάντως το αεροσκάφος στις φωτογραφίες φαίνεται-αν έχει πέσει στη ζούγκλα και δεν είναι στον αέρα- να έχει προσγειωθεί κάθετα αφού δεν υπάρχει ίχνος συρσίματος και  είναι άθικτο από την προσγείωση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM