Σήμερα και αύριο στις 21:00 το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα φιλοξενήσει την ομάδα blitz, η οποία θα παρουσιάσει τον ΓΑΛΑΞΙΑ. Πρόκειται για μια 4ωρη performance που είχε παρουσιαστεί πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
"Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι μια τετράωρη παρέλαση ανθρώπων, πραγμάτων, ιδεών, αντικειμένων,κινημάτων, εκφράσεων και λέξεων που έχουν χαθεί."
"Στη σκηνή, 8 ηθοποιοί πίνουν μαζί με τους θεατές και θυμούνται ανθρώπους που πέθαναν, ιδέες που ξεχάστηκαν, αντικείμενα που έπεσαν σε αχρηστία ή που ξεπεράστηκαν από την εποχή, λέξεις και εκφράσεις που πλέον δεν χρησιμοποιεί κανείς. Μια αφήγηση που διασχίζει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου είδους και του ανθρώπινου πνεύματος και μετακινείται εν ριπή οφθαλμού από τη συγκίνηση στη γελοιότητα, από το φτηνό στο σημαντικό, από το χυδαίο στο ποιητικό."
Η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης για το κοινό είναι ελεύθερη. Δεν υπάρχει διάλειμμα, έτσι οι είσοδοι και οι έξοδοι των θεατών γίνονται κατά βούληση και σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του ΜΜΣΤ στο facebook.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! /
Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Συνελήφθη η Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα

Καιρός: Πότε αναμένεται η κορύφωση του καύσωνα - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Καταστρέφουν οι τουρίστες την Ευρώπη; Γιατί οι ντόπιοι αποκηρύσσουν τον υπερτουρισμό;

Πώς να αναγνωρίσετε αν έχετε «έλλειμμα ντοπαμίνης» – και τι να κάνετε για να το επαναφέρετε σε ισορροπία

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν

σχόλια