Σία Κοσιώνη: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η δημοσιογράφος

ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΕΘ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται, για προληπτικούς λόγους, στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου.

Κατά πληροφορίες, έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο.

Σία Κοσιώνη: Μετέβη στο νοσοκομείο και της έγινε εισαγωγή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σία Κοσιώνη ήταν ασθενής από τις αρχές της εβδομάδας. Την Πέμπτη ωστόσο ένιωσε πιο έντονη αδιαθεσία, έχοντας και δυσκολία στην αναπνοή, γεγονός που την εμπόδισε, μολονότι είχε μεταβεί στην εργασία της, να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ενώ το ίδιο συνέβη και την Παρασκευή.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν ότι είχε χαμηλό οξυγόνο της και έκαναν εισαγωγή, καθώς μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο.  

Η δημοσιογράφος παραμένει στην εντατική, ωστόσο, όπως λένε οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

 
 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM